NVM aankoopmakelaar

De aankoop van een woning moet zorgvuldig gebeuren. Niet alleen de prijsbepaling maar ook andere aspecten komen hierbij kijken. Denkt u alleen maar aan de (toekomstige) bestemmingsplannen, de financiële situatie van de VVE, eigen grond of erfpacht (wanneer loopt dat af en wat zijn de consequenties hiervan), de juridische en bouwkundige zaken.

Daarnaast zijn er nog tal van andere zaken die wellicht onderzocht moeten worden. Deze kennis heeft uw makelaar in huis. U koopt een huis om er een lange periode in te gaan wonen. In de regel ontmoet u dan de makelaar van de verkopende partij. Deze behartigt de belangen van de verkoper, niet die van u. U kunt onze NVM aankoopmakelaar inschakelen om u te adviseren en bij te staan.


Voordelen aankoopbegeleiding Rotterdam beroepsmakelaar

  • Analyse van uw woonwensen;
  • Zorgvuldige begeleiding bij bezichtiging;
  • U kunt een gedegen bouwkundig onderzoek laten uitvoeren;
  • Alle juridische zaken worden voor u geregeld;
  • Professionele onderhandeling over de prijs;
  • Ook na de oplevering kunt u met vragen bij uw NVM aankoopmakelaar terecht.


Tarief

Voor aankoopbegeleiding door een NVM aankoopmakelaar rekenen wij € 995,- excl btw.


Meer informatie

Mocht u vragen hebben of prijs stellen op een uitgebreide toelichting, vul dan ons aanvraagformulier in en wij nemen contact met u op. Wij vertellen u graag alles wat u moet weten om tot een succesvolle aankoop te komen. Zowel voor een volledige zoekopdracht als voor een gerichte aankoopopdracht.


© 2022 - Regio Rotterdam NVM Makelaars
[contact]